Op 14 januari 2021 was het eindelijk zo ver: De geboorte van ons zoontje Elliot. Wat zijn we trots en dankbaar! Nieuw leven, zo klein en kwetsbaar. Wat bijzonder om papa en mama te mogen worden. Maar; dit avontuur begon al eerder en hoefde we gelukkig niet alleen te doen.

In maart 2020 kwamen we er achter dat ik zwanger was en gingen opzoek naar een verloskundige. We kwamen uit bij Verloskundigenpraktijk Maashaven. Hier zijn we op een hele warme manier verwelkomd. We merkten direct dat het een bijzondere praktijk was. Medewerkers, van diverse culturele en religieuze achtergronden, gaven samen al hun energie aan alle verschillende vrouwen die hun weg naar de praktijk vonden. We konden direct langskomen en al onze vragen werden beantwoord. Want, zwanger zijn is heel erg mooi, maar ook heel erg spannend natuurlijk. We hadden zo veel vragen! 

Gedurende de hele zwangerschap zijn we ontzettend goed begeleid. Alle medewerkers werken vol passie en zijn stuk voor stuk kundig. We konden vol vertrouwen naar de bevalling uitzien omdat we wisten dat we in goede handen waren.

Uiteindelijk was de dag waar we 9 maanden op hadden gewacht daar: De dag van de bevalling. Ondanks dat ik ‘medisch’ was geworden vanwege een ingeleide bevalling, en in handen was van het ziekenhuis personeel, was een van de verloskundigen toch naar het ziekenhuis gekomen om ons bij te staan. Dat gaf rust omdat we haar al kenden en wisten dat we op haar konden vertrouwen. Na een intensieve, maar goede bevalling was ons zoontje daar! Wat een ontlading en een bijzonder moment.

Ook in de eerste weken na de bevalling bleef de verloskundige met ons in contact. Ze kwam langs, gaf ons goede adviezen en zorgde ervoor dat het goed ging met ons zoontje en met ons. We zijn zo ontzettend dankbaar voor de goede zorg die we ontvangen hebben!

Bij verloskundige praktijk Maashaven kun je er op vertrouwen dat je in goede handen bent. Wie je ook bent en wat je verhaal ook is, je bent op een veilige plek. Ben je zwanger en op zoek naar een goede praktijk? Dan zou ik je aanraden om niet verder te zoeken. Ik heb er alle vertrouwen in dat ook jij positief zult terugkijken op de zorg die je hier zult krijgen. 

Liefs,

Pauline and Gibi Calmez