Over ons

We werken als drie verloskundigen en hebben twee praktijkassistentes.

Tijdens de zwangerschap zul je ons allemaal leren kennen. Eén van ons zal je bevalling begeleiden afhankelijk van wie dienst heeft op de dag dat jij bevalt. Wij staan ingeschreven in het kwaliteitsregister van verloskundigen.

Student

Wij werken ook met verloskundigen in opleiding die altijd onder onze begeleiding staan. Meer informatie over de student die stage loopt, ziet u op de praktijk.

Wie zijn wij

Wij zijn een team met verschillende achtergrond en ervaring. We motiveren, stimuleren en onderwijzen je. In jouw persoonlijke situatie willen we je optimaal begeleiden door te luisteren en te bemoedigen.

 

Nora Bouwens-Makiyi

 Mijn naam is Nora, 35 jaar geleden ben ik gekwalificeerd als verloskundige in Ierland. Sindsdien heb ik in vele landen gewerkt, waaronder Zimbabwe, Saoedi-Arabië en Nederland. Als de oprichter van verloskundige praktijk Maashaven heb ik veel kunnen bijdragen met mijn kennis en ervaring van verschillende culturen.

Als verloskundige hoop ik op een inspirerende wijze je te stimuleren met orginaliteit en waardering.

                                 

 

Charity Looi-Makiyi

 
 
 
Mijn naam is Charity Looi-Makiyi. Begin ’98’ ben ik gediplomeerd als verloskundige in St.Georges & Kingston University in Londen. Daarna heb ik gewerkt als 2e lijns verloskundige in het Kingston ziekenhuis. In 2000 ben ik hier in Nederland begonnen als 1e lijns verloskundige. Hierdoor heb ik veel ervaring en kennis van mijn vakgebied in deze twee landen. Ik ben ook nog getrouwd en heb twee mooie dochters. Als jullie verloskundige wil ik er voor zorgen dat u en je familie een gedenkwaardige ervaring beleven. 
 

 

 

Henny Vlak

 


Ik ben Henny Vlak. Eind 1996 ben ik gediplomeerd als verloskundige. Ik heb mijn opleiding in Engeland, in Londen gedaan. Voor ik aan de Maashaven ging werken heb ik in verschillende verloskundige praktijken gewerkt in Nederland en heb ik in Afrika gewerkt.

Verloskundige is voor mij het mooiste beroep dat er bestaat. Een van de leukste dingen van onze praktijk is dat er vrouwen uit allerlei culturen komen. Je kunt van iedereen wat leren. Ik hoop dat u zich thuis voelt in onze praktijk.

 

 

An Bontenbal-Vlak

Sinds voorjaar 2011 ben ik als invalassistente in deze praktijk aan het werk.

Lang geleden ben ik verpleegster geweest, verder heb ik veel persoonlijke ervaring wat betreft zwangerschappen en bevallingen. Ik ben gezegend met een groot gezin, zoons, dochters en klein kinderen spreek dus uit ervaring. Ik vind het ontzettend leuk om mee te mogen helpen als assistente in deze bloeiende praktijk. Ik hoop jullie zo goed mogelijk te helpen.